Despre Elis Residence

Concept

Venind în sprijinul turiștilor și a oamenilor de business care călătoresc în Cluj-Napoca pentru perioade diferite de timp, Elis Residence reprezintă o alternativă la cazarea hotelieră și la închirierea apartamentelor de la persoane fizice.

Îmbinând elemente precum poziționarea centrală, spațiul amplu, bogăția facilităților și asigurând echilibrul dintre mediul de muncă și cel de relaxare, Elis acoperă nevoile oaspeților, indiferent de specificul lor.

Pentru a crea o experiență perfectă, completăm comoditățile destinate desfășurării activităților zilnice cu servicii de calitate, pornind de la principiul: clientul nostru – egalul nostru.

Valori

Proximitate


Conștientizând importanța împărțirii eficiente a timpului, ne situăm într-o locație la doar 3km de centrul vechi al orașului. Aceasta permite un acces ușor și rapid la cele mai importante obiective turistice și centre de business.

Disponibilitate


Facilitățile oferite trebuie completate de servicii pe măsura acestora, astfel încât suntem deschiși soluționării oricărei nevoi a oaspeților noștri. Indiferent de măsura acesteia, nicio dificultate nu e prea mare pentru a fi rezolvată.

Sinceritate


Ne propunem să fim onești cu toți cei care ne trec pragul, respectând promisiunile făcute și refuzând să exagerăm serviciile și facilitățile oferite. De aceea, camerele noastre sunt într-adevăr spațioase, parcarea e cu adevărat disponibilă, iar grădina de vară există în realitate.

Te-am convins?
Vezi acum opțiunile de cazare